Laat je verwennen bij Bon DiaPure verzorging van de natuur zelf! Bon Dia werkt met natuurlijke producten.


Zowel S.P.A. als Les Gavots bevatten geen synthetische grondstoffen, minerale oliën, parfumstoffen, conserveringsmiddelen, emulgatoren en dierlijke grondstoffen. Beide lijnen komen uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk.
Ze bieden naast gezichts- en lichaamsverzorging ook verzorging voor de sporter, voetverzorging, verzorging voor de zwangere vrouw en het baby huidje.

Les Gavots is gebaseerd op phytotherapie oftewel het verzorgen van de huid met plantextracten, plantenoliën, hydrolaten enzovoort. Pure verzorging van de natuur zelf.

De producten van S.P.A. bevatten zo'n concentratie werkzame stoffen, dat ze ook daadwerkelijk iets kunnen doen. De producten zijn kant en klaar in het laboratorium gemengd  en de samenstellingen zijn afgestemd op een optimale werking voor diverse huidcondities. Tevens  is het mogelijk om producten volledig op maat samen te stellen voor u als klant.
Met S.P.A. wordt niet alleen de huid en/of een huidprobleem behandeld, maar wordt er ook gewerkt aan de oorzaak hiervan! Naast producten voor uitwendige huidverzorging zijn er ook producten voor inwendig gebruik. Zo zijn er verschillende therapeutische producten waardoor u op natuurlijke manier een beter resultaat behaalt. 
Lees meer


Geef een cadeaubon

Gezichtsbehandelingen

 

Korte behandeling

Duur: 30 minuten
Met LG-producten: € 27,50
Met SPA-producten: € 32,50

Reiniging gezicht, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden en dagverzorging.
 

Standaard behandeling

Duur: 60 minuten
Met LG-producten: € 45,00
Met SPA-producten: € 55,00

Reiging gezicht en decolleté, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker en dagverzorging.
 

Uitgebreide behandeling

Duur: 90 minuten
Met LG-producten: € 60,00
Met SPA-producten: € 69,50

Reiniging gezicht en decolleté, epileren, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, gezichtsmassage en dagverzorging.
 

Complete behandeling

Duur: 120 minuten
Met LG-producten: € 75,00
Met SPA-producten: € 85,00

Voetenbad, rugmassage, reiniging gezicht en decolleté, epileren, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, gezichtsmassage en dagverzorging.
 

Overige behandelingen

Wenkbrauwen of wimpers verven € 12,50
Wenkbrauwen en wimpers verven € 19,50
Wenkbrauwen epileren €12,50
Wenkbrauwen verven en epileren € 22,50

Harsen kin of bovenlip € 12,50
Harsen bovenlip en kin € 22,50