Laat je verwennen bij Bon DiaPure verzorging van de natuur zelf! In beautysalon Bon Dia wordt alleen maar gewerkt met natuurlijke producten.


Tijdens de pedicure behandelingen wordt gewerkt met producten van S.P.A. of La Reine crèmes.

S.P.A.
De producten van S.P.A. bevatten geen minerale oliën, synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen. En dat niet alleen. De producten bevatten een concentratie werkzame stoffen die zo hoog is, dat ze ook daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. 
Alle voet- en beenverzorgingsproducten doen meer dan alleen de huid verzorgen. Ze werken ook bijvoorbeeld ook (preventief) tegen schimmelinfecties, stimuleren de bloedsomloop en/of gaan transpiratie tegen. Elk product heeft daarbij ook nog zijn specifieke werking. Ook voor thuisgebruik zijn de producten in de salon te koop.


La Reine crèmes
De producten van La Reine zijn van Nederlandse bodem en gemaakt op basis van honing.

Lees meer


Geef een cadeaubon

Pedicure

 

Cosmetische basis verzorging

€ 20,00

Voetenbad, verzorging van nagels en nagelriemen, knippen nagels, voetencrème en nagelverharder.
 

Cosmetische complete verzorging

€ 35,00

Voetenbad, verzorging van nagels en nagelriemen, knippen nagels, voetmassage met plantaardige- en etherische olie, scrub en pakking met etherische olie, voetencrème en nagelverharder.
 

Pedicurebehandeling

€ 30,00

Desinfecteren, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van eelt, evt. verwijderen van likdoorn, afgesloten met een korte voetmassage en crème.
 

Intake en analyse voeten

€ 10,00

Bij de eerste afspraak neem ik altijd een anamnese en een analyse van de voeten af.
 

Extra: lakken van de nagels

Duur 15 minuten - € 7,50 (i.c.m. een pedicure behandeling). Alleen lakken van de nagels - € 12,50